Info

Integritetspolicy

GDPR

GDPR (General Data Protection Regulation) är en EU-förordning som gäller från och med 25 maj 2018. Förordningen ersätter PUL (Personuppgiftslagen). Nedan följer information om hur vi behandlar personuppgifter, cookies, säkerhet med mera.

Hantering av personuppgifter

Dina personuppgifter används för att kunna besvara förfrågningar och för kommunikation. Uppgifterna används också för att kunna kontakta dig för att kommunicera erbjudanden och viktig information som gäller er hemsida, exempelvis när det kommer nya säkerhetsuppdateringar i WordPress eller när andra åtgärder behöver vidtas gör att kunna garantera säkerheten. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Kontaktformulär

Använder du våra formulär på hemsidan godkänner du att du förstår att dina uppgifter sparas tillsammans så att det blir möjligt att svara på meddelandet. Vi lämnar aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Cookies

På vår hemsida använder vi oss av cookies. En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. Vår sida använder cookies för att ge tillgång till alla funktioner på webbplatsen, kunna göra analyser, anpassa användarupplevelsen, skilja på om sidans besökare är nya eller återkommande, se vilka sidor du besöker, spara uppgifter som du lämnat m.m. Cookies är inte skadlig programvara och kan inte komma åt eller ändra någon annan data på din dator. De flesta webbläsare är från början inställda på att acceptera cookies. Det går att blockera cookies, antingen alla eller bara från specifika webbplatser. Detta medför dock att funktionaliteten på vissa sidor försämras eller att vissa funktioner inte är tillgängliga.

Vår hemsida använder fyra kategorier av cookies: strikt nödvändiga cookies, prestandacookies, funktionella cookies samt marknadsföringscookies. Det är bara de tre sistnämnda kategorierna som kräver användarens samtycke. För strikt nödvändiga cookies krävs inte användarens samtycke eftersom dessa cookies gör att innehållet på webbplatsen kan visas fullständigt och kontinuerligt. Under symbolen för cookieinställningar längst ner till vänster på vår hemsida kan du se utförlig information för cookies i resp. kategori.

Cookies på vår hemsida har följande nödvändiga funktioner:

  • Tydlig och specifik information om datatyper och syfte med cookies.
  • Fullständig dokumentation av allt samtycke som ges.
  • Möjlighet för besökare att kunna välja att avvisa överflödiga cookies och fortfarande använda webbplatsen.
  • Möjlighet för besökare att dra tillbaka sitt samtycke närhelst de önskar.

Du kan ändra dina inställningar och avvisa cookies när som helst under symbolen för cookieinställningar längst ner till vänster på vår hemsida. Där ser du också vilka cookies denna sida använder. Dina ändringar och val kan påverka webbplatsens funktionalitet.

 

Vi hanterar följande personuppgifter

  • Namn, adress, telefonnummer, e-postadress, organisationsnummer/personnummer.
  • Kommunikation mellan dig och oss.

Hur länge sparar vi dina uppgifter

Vi spar dina uppgifter så länge vårt samarbete pågår. Du kan när som helst välja att avsluta samarbetet, och då raderar vi era personuppgifter.

Hur vi skyddar uppgifter och information

  • Vi skyddar information genom hög säkerhet på datorer och internet.
  • Vi använder antivirusprogram, trådlösa nätverk med kryptering och datorer med uppdaterade program.
  • Vi har säkerhetskopiering och backup varje dygn.
  • Vår hemsida har kryptering genom SSL-certifikat.

Om du har frågor om detta kontakta oss på info@mbservicesolutions.se

© Copyright MB Service Solutions AB

Scroll to Top