E-Handel / Webshop

Vi specialiserar oss på att skapa E-handelsplattformar och webbshoppar i WordPress med hjälp av det kraftfulla tillägget WooCommerce. Genom denna open source-lösning har vi möjlighet att skräddarsy och realisera den webbutik ni alltid har drömt om. Vår expertis sträcker sig från små till stora kunder och inkluderar en mångfald av betalningsalternativ, sömlösa integrationer med affärssystem som Fortnox och Visma, samt skräddarsydda kodlösningar för att möta era specifika behov.

 

Vi inbjuder er att kontakta oss för att schemalägga ett möte där vi kan diskutera era krav och önskemål eller för att erhålla en skräddarsydd offert. Ta det första steget mot att förverkliga er digitala närvaro redan idag!

Vi Hjälper er!

Vi är där, det kan va klurigt att börja med E-Handel men vi säkerhetsställer stöd genom er resa med ett slutmål, er framgång med E-Handel .

Service Avtal

Vi erbjuder även ett Service Avtal för support alla dagar inom E-Handel & övrig webb support. 

Användarvänlighet & vår metod

Vår skapade webbshop är konstruerad med användarvänlighet i åtanke och du kommer att kunna hantera och administrera den på egen hand. Med WordPress och WooCommerce som plattformar har du möjlighet att vidareutveckla och anpassa webbshopen enligt dina önskemål.

Vi tillhandahåller även en enkel utbildning på 2 timmar med stöd för att säkerställa att du är fullt kapabel att utnyttja plattformens potential, inklusive att lägga till produkter och genomföra administrativa uppgifter. På detta sätt blir din webbshop en hållbar plattform för din verksamhet.

Är du redo att påbörja resan mot framgång?

Scroll to Top